Sta je miskini (jadnici) smeta vam sve sto se radi u Saudijskoj Arabiji. Znamo mi da bih volili da se tamo obazava nesto drugo mimo Allah subahne wa ta`alla in sha Allah nece moci. Nama ne treba vasa demokratija, liberizam, komunizam itd uzivaj te u svojoj demokratiji i slobodi. Hvala Allahu sto sam musliman i sto mi je vjera islam. Imâm el-Adžurri je rekao: Učenjaci su svjetlost Allâhovim robovima, svjetionici državama, stubovi ummeta i izvori mudrosti. Oni prouzrokuju šejtanov gnjev. Pomoću njih žive srca pravovjernih i zbog njih umiru srca zabludjelih. Njihovo postojanje na zemlji je poput nebeskih zvijezda pomoću kojih se raspoznaje pravac na kopnu i na moru. Kada se ugase čovjek se izgubi ali dok sjaju vidi se jasno. (Ahlakul-’Ulema’, str. 10)
Drzat ce mo se teme,nije to to sto pricas..Allah s.w.t. je upravo arapima poslao Ku'ran azms. jer su sve granice zla prelazili..a za istinu ni sada nisu bolji tamo ti je najjeftinija ljudska glava,ubiju te za nista.
...dobri moj paša...tamo se pretežno obožava $...a religija, ko i uvijek, sredstvo kontrole masa i sprečavanja "zapitkivanja"...
Prikaži sve komentare (141)