Uzeli ste pare od prodaje igraca,koga ste doveli kao zvucno ime? I hocete da usutite navijace a za vedrana sta ste uradili nista kao ni za klub...stidite se... Hz Istina za Vedrana...
1. Uprava ne može iskoristiti novac od prodaje igrača, kako bi dovela novog boljeg igrača. Koliko je naših klubova kupilo igrača od nastanka lige pa do sada ? 0 igrača. Novac se koristi za nagomilane dugove i tekuće obaveze. 2. Za Vedrana klub i uprava ne može ništa uraditi. Slučaj je na sudu, ubica je pobjegao, naši navijači su osuđeni. Klubu su vezane ruke, kao i savezu. 3. Uprava nije ništa uradila za klub ? hhahahhhahahhahah 4. Istina za Vedrana, pravda za HZ !
Kako nije sta radio osim sa zeljom pa ostali klubovi...nasa UPRAVA kluba za husejinovic-a uzme 50 000 hiljada smjesno gdje su pare ? U selimovic dobio novu vikendicu i auto a KLUB ? Dobili smo vusljanina momak nezna jel dosao ili posao al et opet bolje ista nego nista...Peko kluba se bogate PAMETNO a navijacima ZALOSNO...UPRAVA nasa DRAGA je prosle sezone ostavila na cjedilu u zenici protiv celika,bolje i da nerade za istinu vedrana jer mogu svim navijacima sarajeva doc kazne UPRAVA smjesna LOPOVI.
Prikaži sve komentare (98)