Prosto je nevjerovatno kakvih budala ima. Ljudi koji su razbijali SR BiH i SFRJ, nosaju transparente i slave ZAVNOBiH. Slave komunisticke datume u muslimanskoj drzavi, sa "vjekovnim" zastavama koje su im skrojili na zapadu prije par godina . Slave nezavisnost zemlje koja je sve samo ne nezavisna. Stvarno *ebe lud zbunjenog.
Zaboravili su, tj. nisu ih ni naučili, da se 25.11. slavio zajedno sa 29.11. odnosno Danom Republike... Uh kako je bilo lijepo ne ići u školu po cijelu sedmicu... al voljeh novembar nekad davno... :) http://www.youtube.com/watch?v=bEdVyh8mGIY
E moja N_Quit, ti si propustala jednu sedmicu skole u novembru, a ovi su izgleda za toliko vremena zavrsavali skole. Jedino se tako moze objasniti ovo njihovo slavljenje drzavnosti. Cini mi se da bih ja smislio bolju teoriju i o naciji, i o drzavnosti, i o jeziku, od ovih njihovih budalastina. Bar ne bih mjesao babe i zabe kao oni. Ovo njihovo moze da prodje kod potpuno glupih i neobrazovanih ljudi, i kod onih zlonamjernih koji znaju da je sve laz, ali ipak je ponavljaju zbog mrznje i pakosti koja je jaca od njih. Ne da mi se vise ni trabunjati o tome. Odmah se nakaci par magaraca sa psovkama ili neki muslimanski intelektualac koji citira Cosica, Deretica, pa cak i Garasanina i njegovo "Nacertanije". Hvala ti za "Dan Republike" :-)
Prikaži sve komentare (39)