Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prolazio sam pored muzeja i vidio sam sve ovo. Stvarno lijep prizor i puno omladine. Sad sam saznao da je DF stranka u pitanju. Svaka cast gospodinu Komšiću što je uspio okupiti omladinu i što ih navodi da koračaju njegovim stopama. Omladino samo naprijed sa svojim predsjednikom i rješite se ove pokvarene bagre i ljubomornih ljudi. Još jednom, svaka vam čast i puno sreće.
Za Vas cu glasati......ocekujem bolju drzavu, a ne da budete ko ovi do sada levati
Komsic oizdajnik prvoklasni,toliko nade u tog covjeka i gjde smo sad.Sve je ovo katastrofalno.
Napokon d se neko odvaži i na ulici proslavi Dan Državnosti. Nego, čudno je da nikoga iz vrha stranke ne vidim na fotografijama, a čini mi se da je sva raja iz Novog Sarajeva. Stariji se izgleda prepali snijega?
Došla raja iz zgrade e to ti je sve glasača dovoljno za MZ prvi ulaz
Sto je komsic upregao mlade,samo daj Boze da budu imali hajra sto se priklonise stranci izdajnika kakv je on.
Prosto je nevjerovatno kakvih budala ima. Ljudi koji su razbijali SR BiH i SFRJ, nosaju transparente i slave ZAVNOBiH. Slave komunisticke datume u muslimanskoj drzavi, sa "vjekovnim" zastavama koje su im skrojili na zapadu prije par godina . Slave nezavisnost zemlje koja je sve samo ne nezavisna. Stvarno *ebe lud zbunjenog.
Zaboravili su, tj. nisu ih ni naučili, da se 25.11. slavio zajedno sa 29.11. odnosno Danom Republike... Uh kako je bilo lijepo ne ići u školu po cijelu sedmicu... al voljeh novembar nekad davno... :) http://www.youtube.com/watch?v=bEdVyh8mGIY
E moja N_Quit, ti si propustala jednu sedmicu skole u novembru, a ovi su izgleda za toliko vremena zavrsavali skole. Jedino se tako moze objasniti ovo njihovo slavljenje drzavnosti. Cini mi se da bih ja smislio bolju teoriju i o naciji, i o drzavnosti, i o jeziku, od ovih njihovih budalastina. Bar ne bih mjesao babe i zabe kao oni. Ovo njihovo moze da prodje kod potpuno glupih i neobrazovanih ljudi, i kod onih zlonamjernih koji znaju da je sve laz, ali ipak je ponavljaju zbog mrznje i pakosti koja je jaca od njih. Ne da mi se vise ni trabunjati o tome. Odmah se nakaci par magaraca sa psovkama ili neki muslimanski intelektualac koji citira Cosica, Deretica, pa cak i Garasanina i njegovo "Nacertanije". Hvala ti za "Dan Republike" :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
jbt ubio sam se ovim partizanskim filmovima danas,znam sve napamet,zam kad ce bata i da trepne u filmu :)
Tomašica: Otkopavanje temelja Republike Srpske Sretan Dan državnosti, draga BiH!
svaka čast da se neko sjetio i obilježio ovo inače bi bila samo dodatna nedjelja (neradni dan) a ne državni praznik
tito dragi sta je komunista u sarajevu :)))))