na ovo dodaj porast broja pedera i lezbejki, pa reci kako smo "cvilizovani". ovo inace nije nista u odnosu sta nas ceka kad "sva zapadna modernizacija" stigne u nase krajeve...al sve to nema veze, bitno je da smo kulturni :))
sta ti ovo majke ti ima veze sa homoseksualcima? pa nisu oni uvijek krivi za sve, a pogotovo ne za ovo, valjda ti ne moram nista objasniti ;)
pederi i lezbejke su bijela kuga ljudskog roda i njihova bolest je danas jedna od najvecih pošasti covjecanstva. zajedno sa ostalima unistavaju porodicu kao stub ljudskog roda i pokusavaju devalvirati njenu vrijednost. ovaj gorenavedeni clanak je samo jedan od simptoma te bolesti, kad covjek izgubi moralni kompas i spusti se ispod nivoa ziivotinje. zato se desavaju ovakve stvari, radjaju djeca sa malformacijama, aids i druge spolne bolesti.... otidji jedan dan na infektivnu kliniku i pogledaj u kojoj agoniji zive ti ljudi, a i oni koje su zarazili...jedno je prica, novine, tv, a drug je jarane kad tu strahotu uzivo vidis ili dozivis... dakle, poenta je da je sve otislo u honduras, a moji ljubimci su samo oni koji jos vise ubrzavaju kola koja jure prema ambisu...
Prikaži sve komentare (28)