Pa jeste li vi normalni? Počevši od ovih klixovih 'novinara', pa do ovih 'analitičara' koji su analitičari kol'ko ste vi iz klixa novinari. Teletović je odličan igrač, al' za Eurolige. Je l' vi stvarno mislite da on nepravedno sjedi na klupi? On sjedi na klupi zato što na njegovim pozicijama ( 4 ( Power Forward) i 5 ( Center) ima 4 bolja/korisnija igrača u rosteru. On je u NBA ligi bukvalno šuter koji je prenizak i preslab u odbrani da bi igrao poziciju 4, i prespor i opet preslab u odbrani da bi igrao poziciju 3. I na kraju krajeva oni hoće od Teletovića da bude nešto što nije, a to je običan igrač u rotaciji. On je navikao da bude vođa na terenu i da se drugi njemu prilagode, a ne da se on prilagođava drugima, što u Netsima mora raditi. I ja mislim da je dosta ovih besmislenih kopiranih i "gugltranslejt" prevedenih članaka bez ikakvog smisla i značaja i za Teletovića i za bh. javnost. Pozdrav do sljedećeg besmislenog članka.
Ma kakva Europa, tu je on ostvario dosta toga da mu se i zasitilo, covjeku treba izazov a to je nba liga. Jednostavno treba klub promjenit, stvari ce onda ici nabolje. Nevjerujem da je recimo jedan Linas Kleiza bolji od nasega Mirze, ne znam zasto mirza ne bi mogao da napravi tako solidnu nba karijeru poput Kleize. Ima nas mirza potencijala, samo treba promjenit ekipu, i ne slazem se sa tim tvojima kritikama, nisu na mjestu!
Rockport- Mirza nije Center i to nikad nije ni igrao, on je vise Combo-Forward a moze i Shooting Guard. Prije dvije i nesto godine i ja sam mislio daje Mirza samo suter brez izuzetnih atletskih sposobnosti nastome njegov kolega koji je igrao skupa u ACB upozorio da je Mirza jako brze noge za igraca na distanci ili perimeteru. Trenutno u NBA ligi su najbolji suteri izmedzu 190 - 200 cm...JJRedick, S Currry, K Thompson, R Alen...nebih reko da je Mirza sa 206 prenizak za sutera u NBA. Mirza je u Evropi igrao za Duska Ivanovica inace krajem 80tih ponajboljim odbrambenim igracen Evrope, valjda je sta naucio. Kad je dolazio u NBA vjerujem da je Mirzi bila poznata istorija Evropskih igraca kao i njihovoprilzagodzavanje u nove sredine.... Kukoc sa klupe u Bullsima i vecina na pocetku sa klupe od Sabonisa do Petrovica i drugih. Teletovic je kompletan igrac i ja licno vjerujem da ce uspjeti u NBA, a vrijeme i onako pokaze svoje.
Prikaži sve komentare (37)