Je li uputno dizati ovaj kip? Možemo se batrgati kako želimo, povijest kaže da je Tvrtko nažalost prema osobnom priznanju bio Srbin. Nakon podizanja ovog kipa, hoćete li vratiti ćirilicu u KS? Fakat je da je Tvrtko bez iznimke pisao ćiriličnim pismom, zar ne?
prema osobnom priznanju bio SRBIN!?!?!? HAHAHHAHAHAHA Kralj 'SERBLJEM, BOSNEM itd" ne znači kralj SRBA već kralj "SERBLJEM" upravo tako kako i piše. SERBLJEM predstavlja ime naroda NAD kojim vlada, a u toj tituli postoji još najmanje 5 termina koje Tvrtko navodi s ciljem detaljnog prikaza svih teritorija gdje ima moć.
Samo se ti grohotom smij , najveći problem u vas Bošnjaka je što razuma nemate, samo usta, i to povelika. Otuda smijeh . Što je kralj Tomislav Hrvatima, Tvrtko je Srbima. Odabrao je grob Svetog Save za osobnu krundibu, u srodstvu je sa srpskom lozom Nemanjića, za sebe kaže da je imao pravo i na tu krunu jer je po osobnim riječima "sin gospode srpske" , eno mu piše crno na bijelo u povelji, čitaj povijest. Za vrijeme krunidbe kaže da će na put da obiđe Srblje, Bosnu i Rašku. I sad kao nije Srbin, baš vi bosanski muslimani naučit ćete ga što je bio? Ono što sigurno nije bio jest da nije bio Turčin, Turci su mu bili krvni neprijatelji, Tvrtko je sudjelovao u boju na Kosovu. Turci su bili ti koji su prekinuli lozu Kotromanića odsjekavši glavu Mariji Branković - Kotromanić od Smedereva , posljednjoj kraljici srednjovjekovne bosanske države, a vi danas navijate za Turke u svakoj prilici i od Erdogana pravite mit. Ushićujte se dostignućima bošnjačke znanosti koja se nekako uvijek svodi na Kuran i taj vaš tupavi pogled na povijest. Kad bi imali toliko " uspjeha " u prirodnim znanostima, svijet bi bio puno bolje mjesto za život. Ovako vam najveći uspijeh u prirodnim znanostima kad netko napravi košnicu u obliku džamije, ili smjesti Kuran na mikročip. Zapitate li se kad zašto je to tako?
Prikaži sve komentare (347)