Čitam komentare i kažu mladež u RS poludila, poma(h)nitala.. Izražavaju svoje nezadovoljstvo na drugačije načine i odmah nešto nije u redu s njima. Srećom u FBiH je sve odlično, nema potrebe da se mladi ili bilo ko diže pa zato se sjedi u kafićima i kafe ispijaju. I zamoliću debile da ne smaraju kako nekoga progone duhovi prošlosti, ovaj momak sigurno ništa nije mogao uraditi sa jednom godinom kad je rat počeo. I prema tim vašim zaluđeničkim vjerskim knjigama Bog ne kažnjava nasljednike, samo počinioce. Pitam se kako mirno spavaju Mudžahedini i slični zlikovci ARBiH koji su isto radili kao i ovi iz VRS.. Bitno je svijet gledati crno bijelim i kafe ispijati dok se drama oko nas odvija i naravno na većinski Bošnjačkom portalu reći kako su Bošnjaci krvoloci, silovadžije i ubice i obrnuto na većinski Srpskom.. Plači državo kakva ti je omladina, plači!
Druze, problem je, ustvari nijeproblem, nego je VELIKI problem je to sto NISU ISTO radili i jedni i drugi. Tome svjedoce SVI osim Srba. SVI NA SVIJETU. I ko na kraju gleda crno-bijelo?
Svijest jarane, Je li tebi bitan broj ili što je neko posljedica nečijih hirova? Da li za Srebrenicu treba kriviti Srbe koji su glupački nasjeli i k'o životinje ubijali, ili kriviti nekoga ko je sve to maestralno izveo da bi doveo rat u svoju korist? One tipove što igraju fudbal sa glavama vojnika VRS-a svrstavam u isti koš s kretenima koji su po 'iljadarku dobijali za ubistvo nekog od Srebreničana. Sve su to ubice, siledžije i slično. Ko se ponosi vojskom koja je dejstvovala na prostoru BiH za vrijeme rata (bilo kojom od 3 vojske) je debil zatucani. Sramotni smo kad dižemo ih u vis.
Prikaži sve komentare (106)