Kad se pokvari žena, pokvari se i društvo Govornik: Sâlih bin Fevzân el-Fevzân Predavanje: Varathat-ul-Enbijâ’ Izvor: http://alfawzan.ws/allmohadrat?page=2 Pitanje: Kako će se jedan musliman odnositi prema onima koji pozivaju ka “oslobođenju žena”. U današnjim časopisima piše kako će se osnovati sportsko udruženje za žene, ili da će makar doći na govor, i da će se osnovati takmičenja u nekim djevojačkim školama. Odgvor: Vi znate de neprijatelji islama neumorno kuju planove protiv muslimana. Od najvećih planova koje kuju protiv muslimana jeste pitanje žene. Ti znaš da kada je žena upropaštena također je i društvo upropašteno. Kad se žena upropasti, upropasti se i zajednica. Vjerovjesnik, sallâllâhu ´alejhi ve sellem, je rekao: “Čuvajte se iskušenja žena. Najveće iskušenje izraelćana je bilo u ženama.” To je ono što oni žele. Oni žele uništiti društvo. Najbolji način na koji se to može ostvariti je pokvariti ženu. Kad se žena pokvari, pokvari se i društvo.
Nema nikakvih zackuljica ni plan ova da sjebem nesto al mi nije jasno da ima Slabi I Jaki hadis ? To je Ono sto ja pricita ! A druga je da u svemu sto ti napisa je u folu " nosi maramu I ti si postena ! Stitis sebe I familiju" radi nas muskaraca koji dodjemo u raznorazna iskusenja ti zamotas zenu ! Pa haj vako. Da ne bi dolazio u iskusenje iZbi sebi oci ! Pa ste zastitili zene tako sto se zatvore u kucu ???? Kao ima posla po kuci ? Sve te neke opravdane su da je Allah reko I sad ti nesmijes vise nista pitat ni komentarisat ? Allah reko ! Kad trazis dokaz I kad satjeras u cosak onda je E To je nas Allah stavio u iskusnju pa ti ne moras al vi'ces na onom svjetu. Hadis reko ovo iLi ono. Imal ista da ti Sam svojim mozgom rastabiris. Znam ja , ima I tu odgovor. Islam je vjera gdje ti nista netrebas razmisljat sve ima u kuranu. Sve je kazano. I sad mi to citamo I pravo nazad u pecinu 2000 god unazad. Cuj ovu : oooo vjerovjesnice reci zenama svojim da spuste dzilbabe pa nece napastvovane bit ??? Halo ba Pa ko je ovde lud. Nece bit napastvovane al ce bit kamenovane zato sto ti kao njen cojek si reko da je NEVJERNIK a ti si glava I tebi se vjeruje. Hahahha pa kaze. Zena je kao biser I ona je zasticena a ne kao kod nevjernika kad ostari bave je u staracki dom ???? Pa ti I nemos docekat da ti zena ostari jer Zenite djecu po 15 , 16 godina Kod nas nevjernika mi to nazivamo pedofiliom. Oooo vi extremni koji god da ste mani te se nase Bosne.
Ne znam sta te muci. Za tebe ovi zakoni ne vaze. Uzivaj u svome zivotu. Cuj u vas se to kaze podofilija haha, smijesan si. Pa vi ste najveci pedofili spavate sa curicam od 12 god, pornografije toliko imate da i sama ne znate kako da se zauztavi. Ocisti ispred svoje kuce pa onda nesto reci za muslimane. Svaki musliman je bolji od nevjernika bilo tebi pravo ili ne bilo. Cuj idite iz BIH, jeli to tvoja zemlja ili? Vama je kriv islam za sve znas. Alhamdulillah (Neka je slavljen Allah) sto sam musliman. Molim Allaha da umrem kao musliman, pa makar citav zivot jeo kamenje amin
Prikaži sve komentare (98)