klix gadite mi se... nemate pojma o zivotu, tekstove samo kopirate, znate li nesto sami sastaviti... jadno, neporfesionalno itd.. a sto li se zena ubraja za "pola svejdoka"? odnosno zasto trebaju dvije zene da posvjedoce umjesto jedne... prva stvar, zena nije iste fiziologije kao muskarac, nije istog ponasanja kao muskarac.. zena svoje ponasanje mjenja cesce nego muskarac.. a zbog cega? prva stvar, zene u toku mjesecnice, trudnoce, perioda posle trudnoce nemaju iste sposobnosti kao u kadd su u "normalnom" stanju.. ovo su dokazali gospoda naucnici, pa prema tome nemate sta pricati.. evo pozivam bilo koga da povedemo deebatu na ovu temu, da se raskrinka laz.. zeni su data u nekim stvarima i veca prava od muskaraca, muskarac ima jedno pravo vise, a to je da brine o zeni... zena ima vece pravo prilikom odgajanja djece, ima potpuno pravo na svoju imovinu, dok muskarac svoju imovinu mora djeliti sa njom, zenina zarada je njena zarada, dok je muskarceva zarada i njena..
nije taj islam nesto opasan, zadubite se u njega, nece vas ugristi, ako neko nesto u njemu pogresno nadje nek se javi.. nek se jave zene muslimana i nek kazu kako im je.. pustite gluposti sto plasiraju strani mediji...
Ma u nevjernika ti je normalno da zena ima 100 do 1000 muskaraca auzbillah. Vidis i sam danas da su prostiturke na vecoj cjeni nego cestita zena. Oni to znaju bolan, problem je sto nece istinu. Oni ce sve da obozavaju samo Allaha nece.
Prikaži sve komentare (98)