Generacija Y su Fočaci i ostala klapa Istocne Bosne :D Samo plači, dobijas stan u Sa, doplatke, donacije i tako to. Ali to nije sve.. imas privilegije prilikom upisa na fax i zaposlenja u drzavnoj firmi/instituciji. Manje rada, vise kukanja.
...e je.biga sad nije ni to istina...mozda jes za focu...al eno ti ocit primjer vogosca...naseljeni "srebrencani" (sve go seljak koji carsije nikad vidio nije)... ...al eto rodila im se djeca u vogosci itd...80% vogosce je iz tog dijela bih...ali zato 90% zaposlenih u vogosci su neki drugi klinci a ne ovi sto tu zive! idi istrazi ako hoces pa se uvjeri...znaci pada ti ta teorija u vodu...a da neka udruzenja poput udruzenja majki srebrenice i slicnih primaju lovu E TO JESTE...PRIMAJU a ako ne vise....primali su i šakom i kapom...to se slažem!
brate, znam ja za to.. Vogosca je divlji zapad zbog njih postala. ali kao sto ti rece...rade neki drugi klinci... ali Srebrenicani ne rade po Vogosci vec po institucijama.. a ako neko od njih ne radi.. znaj da ima dobre doplatke. Primaju oni jos... ne brini ti .. cim oni ne razmisljaju da se vracaju na svoje.
Prikaži sve komentare (54)