Jes vala Dacicu, ona je bila istaknuti djelatnik SPS jos iz doba Rankovica i NKVD-a. U krajnjem slucaju, Rankovic i NKVD su je i podvalili Titu kao djevojku u ranim 20 godinama, dok je Tito zagrizao vec u sedmo desetljece zivota. Progledao je tek nakon likvidacije Dzeme Bijedica, ali tad je vec bilo kasno za Dzemu, kojeg su odstranili ruska i srpska vojno-obavijestajno-akademsko-klerikalna hunta. Tuzan dan za cetnike.
Zasluzila je da je cetnici koji upravljaju Mordorom danas, zajedno sa njihovom pudlicom Ljajicem, sahrane u Kucu Cvijeca. Ipak je ona radila decenijama za srpstvo. Mislim koliko bi se djevojaka u srednjim 20tim, vjencalo za starca od 62 godine? Jovanka je kadar velikosrpstva, Aleksandra Rankovica i NKVD-a. Rankovic je tu primjenio stari srpski nacin ovladavanja sa neprijateljem, ako ga ne mozes pobijediti, ponudi mi zenu, preko koje ces ako nista drugo dobiti informacije. A Jovanka je odradila puno vise. Tito, tada udovac, inace poznat kao onaj koji voli zene, mislim dovesti mu u kucu 30 i jos nesto godina mladju Jovanku, pa naravno da to nije mogao propustiti. Rankovic i NKVD mu bas uvalili kajlu.
druze toliko si dosadan s tim vise komentarima kako je ona ucestvovala u ubistvu Dzemala Bijedica. Smiri se malo. Idi izadji prosetaj.
Prikaži sve komentare (26)