Svaka čast fudbalerima, ali ovi Australijanci nemaju pojma, ovu reprezentaciju gledaju svi zato što je dobra kao što skoro svi i gledaju Đokovića ne zto što ga vole već zato što ga poštuju, svi sada poštuju Bosnu ali za nju navijaju samo Bošnjaci i to je gola istina. Takođe teško će tu doći do kakvog pomaka, Srbi ne žele, Hrvati isto, Bošnjački navijači sa učestalom ratnom koreografijom odbijaju i one koji bi možda i htjeli. Broj fudbalera koji nisu Bošnjaci je zanemarljiv a svi veliko talenti koji nisu Bošnjaci igraju za Srbiju, Hrvatsku ili neke strane zemlje. Razlog sve po malo, krivica je na svim stranama.
Ko te jebe ... ako hoces - dobro dosao ili bujrum ... ako neces - i nemoras ... boli nas kita vise. Sta si se razuglio vise govoreci i ponavljajuci jedno te isto ... nemoras -> ciao ... bye ... zbogom ... sretan ti put NEMORAS ... niko te nece ni tjerati, ni moljakati, ni zvati, ni traziti ... U ostalom sta ces nam i koju ces nam karinu ... i onako nema mjesta za prave navijace. "Bošnjački navijači sa učestalom ratnom koreografijom" - kad cedomir pocne sa ratnom koreografijom ... a ok je za serve da svoju ratnu ikonografiju dizu jel to?
Istina je da je sve vise i kod bh Srba i Hrvata onih koji pocinju da dozivljavaju BiH kao svoju reprezentaciju. Ne manje nego vise. To je cinjenica. Uporedi 96u i 2013u. Istina je da dosta i onih poput tebe koji osjecaju logicnu potrebu da navijaju za svoju zemlju iako je to politicki nepodobno ali i sjeme mrznje se sporo lijeci. Koreografija BH navijaca ne moze vrijedjati nikoga: ljiljani su prva zvanicna zastava BH i uvijek ce biti u srcu onih koji su se u Bosni i Hercegovini borili za goli zivot. Pod njom se nijedan narod nije pokusavao istrijebiti. Drugih zastave jesu diskutabilne iako nemam nista protiv da su respektuju. Pogledaj koerografiju srpskih navijaca u kojoj se velicaju ratni zlocinici i najveci ratni zlocini.Toga nema kod BH navijaca. Bilo kako bilo niko ne mora da navija za BiH i Bosnjaci su vise umorni od dokazivanja da samo zele sretnu, zajednicku BiH u kojoj ce svi biti tretirani kao gradjani a ne kao torovi ovaca. Ali vec ce se naci neko da i to izokrene.
Prikaži sve komentare (103)