Kakva je korist muslimanima se izjasniti se kao Bosanci u cilju ocuvanja BiH? Dok god u BiH imas Srbe i Hrvate, a oni ce se tako izjasnjavati uvijek, BiH ce biti podjeljena na tri dijela. Bosnjaci/Srbi/Hrvati ili Bosanci/Srbi/Hrvati-isto je. Ono sto je cinjenica je da nijedan Srbin ni Hrvat nikad nece biti ni Bosnjak ni Bosanac, tu je kraj svake price. Vi samo sebe blamirate, ali to je manje bitno, na popisu ste toliko na*** sa nekih drugih aspekata da je to strasno.
Sa BOSANCIMA, nema djeljenja BOSNE, njima pripada čitava BOSNA, samo se sa BOŠNJACIMA može djeliti BOSNA, jer BOŠNJACIMA pripada samo jedna trećina BiH-konstitutivnost!
Tebi druze moj pripada jedno veliko nista, samo ti to ne shvatas. Sa svojim bosanstvom samo cinis stetu na brojnost bosnjackog naroda (jedinog ustavnog priznatog i u BiH i u svijetu) a druga stvar, seres se u usta onim koji ovdje palamude o Bosnjacima kao istorijskom imenu i narodu :) Bosnjaci su izgleda ipak samo jedan tuzni neuspjeli projekat, a Bosanci zamisao koja nije ni zazivjela. I sve ste sami sebi stvorili, niko se uplitao nije jer gleda svoja posla. Tuzna vam je sudbina, sad mi vas je vec malo zao :(
Prikaži sve komentare (554)