U pravu je covjek.Ja kao Hrvat,nisam za nikakvo ocijepljenje Bosne.Ali jesam da se vise postivaju prava Hrvata,kao konstutivnog naroda.Da Bosnjaci kao vecinski narod malo bolje cijene,i priznaju Hrvate.I da gradi bolje odnose sa njima,jer samo tako moze naprijed ova drzava.Jer nema veze koga ima vise,bitno je da se postivamo,priznajemo,i da imamo razumijevanje za drugoga.
slazem se, i ja vas kao narod duboko cijenim, zene su vrijedne, ciste a muskarci dobri domacini. prvo krenite sa skidanjem bobanovih zastavica po hercegovini (tzv.zapisavanje teritorija,oprosti na izrazu). time pokazujete svoj strah a ostale iritirate. kad se ne budemo takmicili ciji ce zvonik,munara biti vece (a i kriz) stvorice se pozitina atmosfera koja svima prija. pozdrav
registrant, oprosti, da ne bude da furam nacionalizam, ali ne moze se skidati zastava da bi se vama udovoljilo ili da se mjenjaju za nove. To nije zapisavanje teritorija, vec identitetsko obiljezje. Zastava hrvatskog naroda u BiH je potpuno legitimna s obzirom da su Hrvati dio BiH, jel da? Od toga prvo moras da krenes, dakle moras da postujes tudji identitet i simbole i da zivis sa tim, kao sto ce i drugi da postuju tvoje.
Prikaži sve komentare (91)