Nikada mi nije jasno, zašto pojedinci, uvijek umanjuju značaj i doprinos Nasera Orića u odbrambeno oslobodilačkom ratu, te istog dovode u korelaciju s navodnim kriminalnim radnjama! Njegov doprinos u ratu je nesporan, ukoliko neko ima tvrdnje za navodne kriminalne radnje, neka ustane s tužbom, pa neka sud u meritimu odluči o eventualnoj krivici. Zašto niko do sada nije ustao s tužbom protiv Nasera Orića!? Zašto nije procesuiran za navodna nedjela, koja mu se stavljaju na teret!? Kakav je stav naroda srednjeg Podrinja o činu i djelu Nasera Orića, kao i njegovom nesebičnom doprinosu u odbrambeno oslobodilačkom ratu!? Dok se i ako se procesuira za navodna nedjela, do tada sva ogovaranja se svode u okvir klevete i insinuacija!
Svi pravi heroji su 2 metra pod zemljom ili su danas bez ruku i nogu, zive u teskim uslovima a ovi poput Nasera su kriminalci malo zesci.
@-Pravda- Neka je vječni rahmet našim šehidima, oni su uistinu najveći heroji! Imaš li dokaze koji inkriminiraju Nasera Orića, ukoliko nemaš, onda nemoj da klevećeš i insinuiraš.
Prikaži sve komentare (97)