ameri prelaze na plan b. izmišljaju razlog svog direktnog uplitanja u rat jer s vehabijama ne mogu poraziti asada i sirijski narod. za očekivati je zabranu letova iznad sirije što je uvod u dublji sukob. iran se htio ne htio mora uključiti, a ni rusija neće ostati po strani. bit će drama prava. podrška svim koji se bore protiv nato fašista i njihovih podanika, turske, katra i saudijske arabije.
vehabije su najobičnije sredstvo za rad nato paktu. oni kao takvi ne predstavljaju nikakvu opasnost za ameriku. zatucana i ekonomski nazadna grupa ljudi ne može biti prijetnja bilo kome, a kamoli sad-u. vehabije sada trenutno uništavaju bliski istok da ne bi morali ameri svoje ljude slati. kad odrade posao, ameri će ih izolirati, barem ove koji ostanu živi, a amerima je u cilju da ih bude što manje. p.s. u afganistanu su ameri ostvarili svoj cilj, vratli su tu zemlju u pećinsko doba. da ima nafte tamo ostali bi, ovako im se to ne isplati.
taj rat tamo nema nikakav značaj. ne podržavam talibane jer ruše spomenike drugih kultura i ne poštivaju osnovna ljudska prava. ameri, odnosno njihova vlast mi se gadi.
Prikaži sve komentare (82)