Vezano za navedeni dogadjaj novine KLIX samo prenose negativne komentare a svi jedva cekaju da odmah dizu naconalizam, nije mi jasno zasto novinari ne pokusaju se baviti istrazivackim novinarstvom, odnosno da sa lica mjesta prenose informacije koje dobiju, gdje ce citaoci dobiti dovoljno informacija da sami zakljuce a ne servirane informacije, negdje sam cak procitao da je to planirana akcija - ali nije navedeno na koji nacin. Ovakvim novinarstvom se samo siri veca mrznja i postice se da ovakvi dogadjaji sve cesce dogadjaju.
jos jedan dokaz o "HRABRIM" CETNICIMA-FASHISTIMA koji tuku 73- godisnjeg bolesnog STARCA sa bay-passom !!! To je to "COJSTVO & JUNASTVO" !!! to je ptavo i POGANO lice CETNIKA- FASHISTA !!!
Ozbiljno pricamo gospodine, ako sam ja cetnik kako ti govoris, zasto protiv mene, moje zene moje dvoje maloljetne djece, toliku mrznju imas. Ako su tri lica napali neduzne ljude koji su isli u vjerski objekat, ti trebas da mrzis mene i moju djecu, a automatski sa tvojom mrznjom i ostalih na ovom forumu, ja automatski pocinjem da mrzim sve svoje prijatelje i kolege ostale vjere A ZASTO. Kada je u Sarajevu baba - cetnikusa kako ti kazes, zapaljena u svom stanu ja ni u jednom trenutku nisam pomislio nista lose svojim komsijama Bosnjacima, nego sam odma znao da su neki drogerasi, nevaspitana djeca ili ovi sto dodju iz stranih zemalja pa glume nacionaliste isto uradili.
Prikaži sve komentare (52)