Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto nas vise sputavate mi sve jaci i jaci.
Ko mi? Mozes li mi malo objsniti.
MUSLIMANI
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
OVO ME PODSJEĆA NA 92 KAD SU SAČEKIVALI MUSLIMANE NA BAJRAM DA IH KOLJU. BRAĆO MUSLIMANI OTKOPAJTE, OČISTITE, NAULJITE I BUDITE SPREMNI.
Genocidni geni nemogu dugo mirovati....
Neće oni još dugo čekati tale, samo bošnje glupe i kurbani za klanje nisu spoznali i skontali da se već 13 genocida nad bosanskim življem sprovelo. Al neka skontaće kada ih opet počnu klati.
MARVO! Opet lazete, francetici i kulenovici! Ja sam bia tujdek i vidjo sam da su se ti turcini potukli izmedju seb, a taj sa okom crvenim je sam lupao glavom o zid turske crkve u zvorniku i sad ocete nas Srblje da optuzite ko za srebrnicu, visgrad i trnopolje gdje smo imal otele sa pet zvjezdica za turcinsko-katolcke azilante.
VUKAŠINE SRBINU EVO PROČITAJ ŠTA OTAC VAŠE NACIJE MISLI O VAMA DOBRICA ĆOSIĆ(SVE ĆE TI BITI JASNO):„Mi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ Dobrica Ćosić, Deobe „Laž je srpski državni interes.“ Dobrica Ćosić „Laž je u samom biću Srbina“. Dobrica Ćosić „U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina." Dobrica Ćosić "Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž..." Dobrica Ćosić
Saric Samru! Pa nas cetnik Cosic Dobrivoje je vasdan istinu kazivo i na etoj istni se bazira svo nase cetnistvo i srbstvo. A de der mi kazi, sta to fali kad mi lazemo? Pa mi smo Srblji, valjda mi smijemo, trebamo i moramo da lazemo. Ak mi pocenmo govorit istinu, ondar mi poslje necemo bit narod ni ka cigani, jer ce nam pobjec i pocetniceni vlasi i cincari, i crnogorska posrbljena braca i nest malo posrbljenih balija i katolka ka onaj nas eroj Andrija Ivic i Mesic Selim, idje smo mi cetnici ondar tu - nejma nas. Zato mi lazemo i to je nasa cetnicka vrlina, a ti Samre ne smijes ni istinu zucnut!
http://www.istokpravoslavni.org/files/vizantijske%20misli%20o%20islamu.pdf
republika šumska je raj za sve narode u genocidnom entitetu !
Ja nisam nacionalista ali samo mrzim genocidaše koji su nam zauzeli pola države, sa svim drugim narodima nemam problema i mogu se dogovoriti, sa genocidašima i da mogu neću...
E moji postači,vjernici,džematlije,muslimani,Bošnjaci...slabo ste se spremili,Bajram-namaz u Zvorniku da klanjate...kao da se vam ništa i nikad nije dogodilo...Gdje vam je vaše obezbjeđenje? Ili to očekujete od četničkog MUP-a RS???Što jih ne pobište,na kolac ne nabiste...pa nek bude šta biti mora...itako od ovog stanja gore,ne može biti....Četnici hodaju i zahebavaju svijet,sutra novi pogrom,i opet bi se isti čludili kako se je opet desilo,biva kako četnicima ne dojadi više klat nevine ljude...
Ja sam Srbin iz BiH, i juce sam citao tekst i gluposti koje je govorio Dodik, ali slusajuci vas gospodine, vasu mrznju prema meni i mojoj porodici, ja moram na sledecim izborima glasati za njega i Dodik se treba reklamirati preko takvih kao sto si ti.
Glasaj kao i uvijek,za Karađorđa,za Obrenovića,za Garašanina,za Njegoša,za Petra I.Mrkonjića,za Vasu Pelagića,za Nikolu Pašića,za Crnu ruku,za Apisa,za Kralja Aleksandra,za Dimitrija Ljotića,za Milana Stojadinovića,za Dražu Mihailovića,za Kostu Pećanca,za Pavla Đurišića,za Jezdimira Dangića,za Zaharija Ostojića,za Nikoilu Kalabića....za Radovana Karađića,za Nikolu Koljevića,za Biljanu Plavšić,za Momčila Krajišnika,za Velibora Ostojića...gledaj u sliku Sv.Vasilija Ostroškog...i glasaj za Dodika.Ovo što se danas dešava je masturbiranje na žrtve četničkih zločina,i ti bi trebao to znati...Što se mene tiče...Yitzak Shamir,koji je bio rođen u Grodnu,a odrastao u Poljskoj,jedne3 prilike je rekao,da je svaki Poljak,koji je dojio svoju majku,kroz mlijeko dobio dozu antisemitizma....mislim,znam i uvjerio sam se u to...vojnik o skraćenju,murva o poštenju,pa si Srbi uzimaju zapravo postavljati mjerilo,šta i kako je govor mržnje,i šta znači mrziti...Od svih ovih gori nabrojanih,a to vam je minorni broj voždova,ama ni jedan nije pozitivac,a ti glasaj za Dodika...nama je isti kuvac...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vezano za navedeni dogadjaj novine KLIX samo prenose negativne komentare a svi jedva cekaju da odmah dizu naconalizam, nije mi jasno zasto novinari ne pokusaju se baviti istrazivackim novinarstvom, odnosno da sa lica mjesta prenose informacije koje dobiju, gdje ce citaoci dobiti dovoljno informacija da sami zakljuce a ne servirane informacije, negdje sam cak procitao da je to planirana akcija - ali nije navedeno na koji nacin. Ovakvim novinarstvom se samo siri veca mrznja i postice se da ovakvi dogadjaji sve cesce dogadjaju.
jos jedan dokaz o "HRABRIM" CETNICIMA-FASHISTIMA koji tuku 73- godisnjeg bolesnog STARCA sa bay-passom !!! To je to "COJSTVO & JUNASTVO" !!! to je ptavo i POGANO lice CETNIKA- FASHISTA !!!
Ozbiljno pricamo gospodine, ako sam ja cetnik kako ti govoris, zasto protiv mene, moje zene moje dvoje maloljetne djece, toliku mrznju imas. Ako su tri lica napali neduzne ljude koji su isli u vjerski objekat, ti trebas da mrzis mene i moju djecu, a automatski sa tvojom mrznjom i ostalih na ovom forumu, ja automatski pocinjem da mrzim sve svoje prijatelje i kolege ostale vjere A ZASTO. Kada je u Sarajevu baba - cetnikusa kako ti kazes, zapaljena u svom stanu ja ni u jednom trenutku nisam pomislio nista lose svojim komsijama Bosnjacima, nego sam odma znao da su neki drogerasi, nevaspitana djeca ili ovi sto dodju iz stranih zemalja pa glume nacionaliste isto uradili.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sretan bajram svim jaranima kojo danas slave...eto mene kod vas kasnije:)...a ove opuske st misle da nas svađaju nek od..j...bu...samo dobre motke
Čekaju da završe sa istragom rušenja onog spomenika u Mostaru pa će se odmah baciti na ovo ,samo dok šćepan mali Radončić naredi Mnadalu i onom žvalji Fahiru Kraliću biće kolumna a biće i slika ,no sikiriki ,imamo mi ministra sigurnosti ,samo čije to još nikom nije jasno ,keljmendijeve vjerovatno !
To je posljedica okupacije RBIH od strane cetnika...
I jos da dodam ,za ovo je kriva (SDA) ,sto priznase cetnicku tvorevinu u Daytonu u nasa imena nisu nas ni pitali ....!
Apelujem svim patriJotima sto ce se javiti na ovome clanku i spremati se da sve do Drine ociste, da se skupe i gase pozar u okolini Jablanice. U ovome trenutku taj pozar na Neretvi vise ugrozava Bosnu i Hervegovinu, Bosnjake i njihovu imovinu nego ovi incidenti na Drini a nasi patriJoti mogu, hem svoju hrbarost dokaziati, hem se borbeno iskusiti. E sad da vidimo koliko vas ima hrabrih na dijelima a koliko na rijecima...
Za sve je kriv Ibrahim, Avram ili Abraham
Ibrahima znam a za ovu dvoicu nikad nisam cuo
.....častim sve policajce koji uhvate ove degenerike, ali ,daBogda......