Joj sto se vi volite paliti na ove vijesti, a Klix sebi dizati tiraz ovakvim nebulozama. Ovaj idiot svjesno huska i lozi idiote i fanatike ovom pricom. Ovako su i Vuk Draskovic, Sloba Sloboda, Dobrica Cosic, pa ako hocete i Durmitorski psihijatar i Hrvat Vojo Seselj povampirene genocidne horde cetnickih koljaca i Troprstasa lozili i huskali da naprave zapadnu granicu Srbije na liniji Virovitica-Karlovac-Karlobag, pa zna se kako su prosli.
Po tebi je idiotizam "huškati" muslimane da brane svoje države od invazije Zapada?I idiotizam pozivati na oslobađanje muslimana iz koncetraionog logora zvanog Gitmo? I ti takve porediš sa običnim koljačima? Ej balijoslave nikad vi pameti nećete doći.Nikad!
Talibe prije bih rekao da niti si postio a pogotovo da nisi klanjao teraviju veceras. Rekao bih, da si pripadnik obavjestajnih sluzbi, koji pokusava animirati Bosnjake i uvuci ih u terorizam. Takvi su napravili onaj forum Put Vjernika da daju podrsku teroristi Osami Bin Ladenu. Hoces da legalnu i legitimnu borbu Bosnjackog naroda za slobodom i nezavisnom i cjelovitom Bosnom i Hercegovinom, ukaljas ovakvim komentarima, pa da ispadne da su se genocidasi i Troprstasi borili protiv terorizma. Nece ti uspjeti ova podvala. Bosnjaci nisu naivni, a eno ti Mevlida Jasarevica pa se s njim druzi. Takvi ne trebaju Bosnjacima.
Prikaži sve komentare (104)