@Sanja da je najbolji gdje sam ja to veličao te likove? ja navodim izvore informacija. najlakše na wiki. to je SAMO JEDAN od izvora. ja tebe nisam upozao i ne mogu te etiketirati. kao ti mene.
Ja nisam rekao da ti njih veličaš, kao što si u drugom komentaru naveo. Već se čitajući sve tvoje komentare na ovu temu, da primijetiti da stalno naginješ da izjednačiš ustaše ubijene u Blajburgu sa žrtvama tog nekog progona. I da, ni jednom ne osuđuješ djela navedenih hrvatskih istaknutih ličnosti i tokom NDH i tokom zadnjih dešavanja, već napadaš Tita i njegove saradnike koji su istjerali one koji su kroz NDH pobili mnogo, mnogo više ljudi.
@Sanja da je najbolji koliko si upućen/a u ovo pitanje? da li se kod vas uopće smije razmišljati i govoriti slobodno? ako si pažljivo pratio/pratila onda se vidi da ni jedan jedini navod niti citat NIJE MOJ. tu su povjesničari, majori ozne, svjedoci tog vremena... gledaj malo bolje. ne osuđujem ja nikoga, čak ni tita bez čije se zapovijedi to nije moglo niti dogoditi. ja samo navodim činjenice najčešće sa wiki jer je tu nekako najlakše naći. to ne mijenja stvar. pa ljudi, naviknimo se da postoje eazličita mišljenja. i da se ta mišljenja - slušaj sad svetogrđa: smiju reći glasno.
Prikaži sve komentare (211)