i pogledajte u kojim grupama su? Sve su to grupe koje pljuju ono što je za prosječnog Bošnjaka svetinja. Za vrijeme alijanse je uništio Dom Naroda u šumskom entitetu i učinio Bošnjake manjinom u svakom smislu te riječi. Danas samo nastavlja ono što je radio i dosad, jer za njega i njegove komuniste glavni grad je bio i ostao Beograd i njihova životna misija je vratiti Bosnu srbima. Fahrudin Radončić nikad i nije bio popularan među Bošnjacima, nepismen, ružan, nizak, ratni profiter ovaj crnogorac svu svoju ideologiju temelji na pljuvanju SDA, Irana, Turske, Reisa Cerića, Selimovića itd. a računa na Bošnjačke glasove. Kućni je prijatelj Miroslava Miškovića (vlasnik Press RS i glavni finansijer Slobodana Miloševića te naravno Nasera Keljmendija). To su ljudi od kojim mi očekujemo da među vlaškim vukovima u parlamentu brane Bošnjački interes, nebuloza.
"Fahrudin Radončić nikad i nije bio popularan među Bošnjacima, nepismen, ružan, nizak, " Ovo su najnoviji argumenti :) Turčin je ko kultivisani SDAovac, a Agron je živina koja se ne libi napisati bilo šta. Reci mi onako kakav ti je Tihić ko laf? Bil ga?
Svakom ko ima išta u glavi je jasno da su Turčin i Agron ista osoba koja djeluje po sistemu dobrog i lošeg policajca :) Sad moraš još par nickova registrovat...
Prikaži sve komentare (197)