Baliye moraju dogovarati za genocid nad Hrvatima u sredisnjoj BIH dje su imali 14 konc logora kroz koje je proslo oko 15.000 Hrvata, i odakle je 170.000 Hrvata procerano sa svojijh vjekovnih ognjista, kao i za genocid nad Srbima u Bratuncu dje ste pobili oko 3.300 Srba. Inace baliyski heroj naser oric koji je odgovoran za ta ubojstva slobodno seta svojome zemljom bosnom.
Ajd ne lupetaj. I nije 3.300 nego 3.500 koliko prikazuje službena propagandna mašinerija. Može se vjerovati da je srpska strana imala 3.500 vojnih i civilnih žrtava tokom 3 godine rata u cijeloj regiji Birač, koja obuhvata prostorno područje od nekoliko opština od Vlasenice, Milića, Šekovića, Zvornika, do Bratunca i Srebrenice. Oni koji traže opravdanje za genocid u Srebrenicu govore da je pobijeno 3.5 hilj. Srba u Bratuncu što je notorna laž. Sami od Nasera pravite fantoma i nekakvog super-ratnika, da je eliminirao toliko Srba ne bi enklava bila ugrožena. Otiđi u BORS u Bratunac pa provjeri. Po spiskovima se vidi da je bilo vrlo malo civila jer su poginuli mahom pripadnici Bratunačke brigade. Zločine treba da gone sudovi i da na osnovu obimnih istraga utvrđuju istinu i pravdu a ne kojekakve psiho-nacionalističke nepismene budale po portalima.
Njemu ne treba nista objasnjavati. Ovo je jedno zatucano genocidno vlasko kopile opranog mozga. Vidis da je banovan, i treba ga po ip adresi odstraniti a zbog sirenja mrznje, pozivanja na ubistva i sve ostalo treba policiji mu prijaviti IP adresu. Pa ce biti pozivan na saslusanje zbog ksenofobije, mrznje itd. Ko zna gdje sjedi. Ovakvi internet heroji su u glavnom u Kanadi i Australiji daleko od zbivanja u Bosni i Hercegovini a busa se u prsa nacionalizmom. Jednostavno dobro ga isprebijati bio bi sevap.
Prikaži sve komentare (164)