Divim se ovim iz SDA koliko mogu manipulirati narodom u svoju korist. Puste iz centrale jednu obicnu izjavu, isprepadaju zatucane levate i to je to. Nadam se da ce se danas konacno usvojiti JMB i da se krene na veca i krupnija pitanja kao sto su vojna imovina i Sejdic-Finci
Četo,ovi petokolonaši iz federacije što sad igraju kako im DUDUK svira su na izdisaju,daljna razgradnja kojoj se ti raduješ sigurno neće ići,zaustaviće to PATRIOTE koji su i 92-e to učinile!
yebo ti ceto sve !!! nemoj da me tako nazivas zatucana seljacino!!!! TE TVOJE PATRIOTE KOJE SPOMINJES SU I NAPRAVILE OVA 2 ENTITETA ! Nije entitete napravio ni SDP ni SBB ni HDZ nego SDA ! Godinama vec kasnimo za regionom sto se tice progresa u EU samo zbog nacionalisticke politike koju vodi SDA. Vidimo i za jedino rijesenje koje se ponudilo za JMBG su nacionalisticki nastrojeni, sa izbor ustavnih sudija su isto tako bili zato sto im ne odgovara neko ko nece biti politizovan, za rekonstrukciju vlade FBiH su isto tako nacionalisticki nastrojeni, zbog cega? PA ZBOG GUBITKA FOTELJA !!!!! Cijela ova igra se svodi na to da se i oni nesto pitaju, nista vise. JMBG ce danas biti usvojen parlamentarnom vecinom koju cine SDP, SBB, HDZ, HDZ1990 i ti mozes samo plakat !!!!
Prikaži sve komentare (45)