Svatam potpuno ugroženi narod u USA jer nemaju nikakva prava, potlačeni su i građani drugog reda to i presuda govori ubiješ crnca dobije ništa, a za bjelog bi smrtnu kaznu u demokraskoj koljevci zvanj U.S... Pravo lice AMera, a koliko je slučaja ovakvih... Hitler je mala maca za ove raciste, sobzirom da ovi pod zakonom ubijaju ljude Hitler koji je ubijo bez zakona barem si mogao otići pobjeći, a ameri nemogu odmah ih proglase državnim neprijateljem.
Zašto se provaljuješ ??? Ubica je Hispos!!! Nije to "pravi bijelac" !!! Ne kažem da u USA nema lopatom rasizma .. ali Zimmerman mi se ne čini kao rasista ...
Ne salzem se sa tobom. Citao sam ne davno da je crnac ubio Bosanskoga mladica, bijelca,da je crnac usao zeni u kucu i unakazio je pred djecom da bi je opljackao. I nisam vidio da je bilo protesta i demonstarcija bijelaca zbog tih dogadjaja. Afroamericanci su statistici najveci kriminalci u USA i to veze nema sa rasizmom.Da ne postoji pravo na samodbrani i nosenje oruzja,America bi bila poput Somalije.
Prikaži sve komentare (31)