Pa normalno,oni krali ko je sve stigao da krade,i sad rješenje za krizu jeste da se poveća cijena Studentima i penzionerima ??? Ma jebam ti kulturu,pogan jedan.
ako si student, onda si dovoljno pametan da shvatis o cemu se ovde radi.Nije u pitanju povecanje cijene karte, nego da se sadasnja cijena karte placa u potpunosti , ili da to rade oni koji su i odobrili subvencije , a to je vlada.uzmi kao primjer da se vi studenti hranite u menzi djaba, a da sav trosak snosi vlada i kad treba ta ista vlada platiti menzi to sto ste pojeli oni im uplate samo 20posto od svega. Pa prijatelju , ta menza bi se zatvorila za 2-3 mjeseca.E to lopovi iz vlade rade GRAS-u.ALI NICIJA NIJE DO ZORE, PA NECE NI ONOH LOPOVA IZ VLADE. AKOBOGDA .INSALLAH.
Naravno da je tako,ali nisu krivi gradjani zato što je vlada nesposobna da I KRADE A I DA DIJELI PO PRAVILU,nego znaju samo da kradu. To je problem vlade,a ne penzionera i studenata,pa u kojoj državi to nema subvencije ??? Jedno je DRŽAVA u svijetu,a sasvim je drugo ovo nešta kofole BiH,ima razlike medju pojmovima :)
Prikaži sve komentare (66)