Bosnjaci, nemojte biti glupi nego pametno na ovom popisu. Dosta su nas fasisti u bivsoj Yugoslaviji therali da se izjasnjavamo onako kako ne bi trebali. Mi nismo Muslimani. Mi smo BOSNJACI. Vjera kako ko, jezik bosanski ! I tzv srbi i tzv hrvati su Bosanci i HErcegovci isto kao i mi. I oni imaju BiH pasos. I oni zive u istoj drzavi kao i mi, ali nece se oni izjasniti kao Bosanci i Hercegovci. To je nacionalnost. U pitanju je etnicka pripadnost. Mi smo Bosnjaci. Nemojte zapostavljati svoj identitet, svoju historiju koja je postojala jos kad su Iranska plemena, preci Srba i Hrvata dosli na nase prostore preko Kavkaza.
Tako je. Mnogi će iz revolta možda željeti da se izjasne drugačije budući da nam je vlast katastrofalna. Mi se izjašnjavamo kao : Bošnjaci (nek se zna da nas ima, a i ko se od Srba i Hrvata izjasni kao Bosanac - svaka čast), ali ako bude trebalo, rušit ćemo ove naše guzonje a iz nekog revolta se nemojte izjašnjavati drugačije jer možemo samo izgubiti još više
Nike, moj intelekt slobodno ne dovodi u pitanje, bolje se zapitaj kad ces ti svoj dici sa apsolutne nule. Zbog takvih duduka kao ti nas su jos od Turskog doba svi j*bali u zdrav mozak. Kad se idioti poput tebe obrazuju i shvate da ce im se historija ponoviti ako tako nasteve tek onda cemo imati buducnost.
Prikaži sve komentare (45)