Vrlo je jednostavno spasiti svaku firmu,okupis sve direktore bivse i sadasnje i lagano kuce,vikendice, stanove,racune i sve ostalo sto imaju i nemaju daj platnu listu i gdje ti se to odbija na platnoj listi. A kod nas je politika ovakva covjek ima platu bez i jednog kredita i nekretnine mu vrijede 5 miliona. Kako? A prije rata bio otirac klasicni!!!
demokracija prijatelju, vrlo jednostavno, surovi kapitalizam, i onda neko priča nije valjao titov socijalizam, nije ***** moj !
Slazem se ja sa tobom, samo ne samo ''direktore'' nego šefove i podšefve.Glupo je pricat da je par direktora moglo tek tako ispred nosa u 13 g odnijet visemilionske iznose iz preduzeca a kao niko vise nije krao.Druga prica je prica radnika GRAS-a koji su sve sto se moglo u sekundarne sirovine prodat - prodali, kralo se gorivo, kralo se sve sto se stiglo i moglo i krao je od portira do direktora.Svak dovodio - svog.Kad je poslijednji put neki radnik Grasa dobio otkaz, prije ove poslijednje akcije ciscenja?Slazem se direktori su najvise krali, ali nemoj mi rec da niko drugi nije krao, kad svi znaju da iz pumpne stanice u Velesicima (tanka se gorivo za minibuse i autobuse) kradeno gorivo ko da im je babovina.
Prikaži sve komentare (66)