Glupi narod i mirni protesti. NARODE UZMITE MOTKE U RUKE I NAJURITI SVE KAKAV ČIN OTKAZA, NEIDE TO TAKO, MOTKA U RUKU I SAMO TAKO ODLAZE!
i sta ces dobiti ulicne tuce sa policajcima razbijanja i divljanja po gradu. ostecene automobile, objekte i tudje radnje. i na kraju opet sve sto unistim a da je u posjedu vlade BiH za to snosimo opet mi troskove. neka protesta sada ce i izbori pa neka onda prosipaju suplju pricu.
@scikaria Kod nas postoje najmanje dvije realne klase, zanemarimo li bogate i siromašne u klasičnom smislu. Imamo one koji su na budžetu i one koji nisu. Naravno gotovo niko ko je na budžetu neće doć na proteste radnim danom. A i uopšte i realno, gotovo svako ko je prihvatio takav posao a zaposlio se u zadnjih 15 godina nije ga dobio na lijepe oči ili znanje nego preko štele. Lomljenje ove bagre i uopšte svega je investicija u budućnost. Jebat im majku i to svima i ne dozvolit da se ikad više iko od postojećih stranaka i svog njihovog osoblja vrati u bilo kakav organ vlasti ikad. To je neki početni korak, mada vjerujem da bi se oni opet brže i bolje organizovali nego ostali.
Prikaži sve komentare (149)