ZASTO SE BLOKIRALI KOMENTARE NA: http://www.klix.ba/vijesti/bih/preminula-je-berina-hamidovic-beba-bez-maticnog-broja/130616012
@senadin.murtic Ni meni nije jasno. Možda zato što administracija snosi odgovornost za smrt malene!? Ponovno objavljujem komentar. "Neka je rahment ovom malom ljudskom biću, a opomena svima nama, kako se zbog trome i lijene administracije gase ljudski životi! Neka uzvišeni Allah dž.š. njenoj porodici podari sabur! Administracijo, đubradi neotesana, stidite se! Trebali ste samo raditi posao, koji su vam građani povjerili putem mandata i učiniti jednu malu stvar! Zapamtite: "Male stvari čine život, a život nije mala stvar!" P.S. Bojim se da će doći do eskalacije do sada mirnih protesta..
Pa da se ne otkrije istina...da kanton placa plasticne operacije zenama politicara.Da djeca politicara mogu birati u kojoj svjetskoj klinici da se lijece a djeca onih koji ih biraju umiru cekajuci na lijecenje.Sada je do nas koliko ce jos nase djece pomrijeti.Skidati bagru prije izbora.
Prikaži sve komentare (31)