Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DUDICA 3D, EXTRA IDEJA !!! Crtež treba prelakirati i zaštititi! " Djeca, to su naši sutrašnji suci."
Cool
ni krvo ni duzno dijete izgubilo zivot samo zato sto se rodilo u ovoj bosni,belmina nek ti dragi allah podari sve najljepse !
shvatio sam to da neg dok sam pisao napisao sam pogresno,zato sto sam bas ljut na sadasnjost u bih,pa nemojte zamjerit,pozz
ZASTO SE BLOKIRALI KOMENTARE NA: http://www.klix.ba/vijesti/bih/preminula-je-berina-hamidovic-beba-bez-maticnog-broja/130616012
@senadin.murtic Ni meni nije jasno. Možda zato što administracija snosi odgovornost za smrt malene!? Ponovno objavljujem komentar. "Neka je rahment ovom malom ljudskom biću, a opomena svima nama, kako se zbog trome i lijene administracije gase ljudski životi! Neka uzvišeni Allah dž.š. njenoj porodici podari sabur! Administracijo, đubradi neotesana, stidite se! Trebali ste samo raditi posao, koji su vam građani povjerili putem mandata i učiniti jednu malu stvar! Zapamtite: "Male stvari čine život, a život nije mala stvar!" P.S. Bojim se da će doći do eskalacije do sada mirnih protesta..
Pa da se ne otkrije istina...da kanton placa plasticne operacije zenama politicara.Da djeca politicara mogu birati u kojoj svjetskoj klinici da se lijece a djeca onih koji ih biraju umiru cekajuci na lijecenje.Sada je do nas koliko ce jos nase djece pomrijeti.Skidati bagru prije izbora.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Treba nacrtati glave Bakira,klemponje,Fahre mafijasa,Covica otimalice,Genocidase Dodika i ostale i napisati ispod lopovi odlazite kad nezelite raditi.Napraviti staze do ulaza u parlament.Nek se svaki dan kad ulaze u parlament gledaju i podsjecaju da su lopovi.Sta drugo preostaje bebama nego da se bune neduznim jezikom beba!BEBE NAPRIJED MAME I BABE SU UZ VAS IMATE PODRSKU SVJESNIH GRADZANA KOJI VOLE BOSNU
Mi u BiH najbolje znamo kako da kritikujemo. Prvaci smo u svijetu po tom pitanju i zato i jesmo tu gdje jesmo. Ništa ne radimo, samo druge kritikujemo. Žalosno.
@Nemanja: ubijeđena sam da šta god oni napravili, vi bi ste to kritikovali. Treba svaki pokušaj pohvaliti. To rade veliki ljudi, a mali samo kritikuju.
ovo je vec preslo u neku drugu dimenziju preseravanja...
Da, da preseravanje na kvadrat.
Podrška iz Jajca: http://www.jajceinfo.com/index.php?mod=article&cat=vijestijajce&article=1591
Moglo je i bolje..............
fkt.. niđe veze sa 3d
ma niđe matere mi, ja neznam kakve slike gledaju ovi što dislajkaju, ali stvarno može bolje (crtež je dobar, ali daleko od 3D )
PRIKAŽI ODGOVORE (4)