Za indijance koji komentarsi u vezi mora..prvo, mene bi bilo stid da se kurcim sa 20km uskog mora koje ce sad i da vam ograde ustvari. I jos tamo zive Hrvati. Kakve veze imaju Bosnjaci sa morem? Zive duboko na kopnu, dok kao sto vam je rekao lik na 3/4 CG primorja zive SRBI. Bosna ima more, al Bosnjaci nemaju, Srbija nema more, ali Srbi imaju. Znaci ni tih pisljivih 20km ne mozete da sacuvate i sprecite da vas zagrade, sto pokazuje koliko ste mocni diplomatski, ko moje selo jbte. Ja bi se za tih 20km borio da sacuvam to malo sto postoji, a vi ne mozete ni to da sacuvate od ogradjivanja, smeju vam se Hrvati u facu jbga. Bosnjaci imaju veze sa morem koliko i Republika Srpska, nimalo. I jedni i drugi zive na kopnu, 100K Srba zivi na HR primorju i zive od mora. Svi BG/NS biznismeni/privrednici/sportisti/poznate face imaju brodice i jahte na cg primorju Herceg Novi/Tivat/Budva. Srbija ima hotele na cg primorju. Herceg novi srpski grad. Cak i 500L izvozimo preko Bara. Nasa interesna zona.
Mislim na CG primorju zivi 100k Srba. Uglavnom CG je druga drzava, ali jako bliska sa puno Srba, a opet malena i u sakama Srbije u svakom smislu, mi smo im turisti, mi izvozimo za 700 miliona evra sve moguce tamo, mi im odrzavamo luku Bar u zivotu, preko Beograda su povezani sa svetom sto avionskim prevozom(nedeljno 55 letova BG-CG)/sto zeleznicki/sto putnim pravcem) Srbija ih diplomatski predstavlja u svetu gde nemaju konzualte i ambasade. Povezaniji smo nego Sarajevo i Zenica, a carki ce uvek biti medju politicki obojenim ljudima koji nastoje da zadrze Mila na vlast. Bosnjaci nasli nesto da kake Srbima o teritorijama, a ogradjeni na 24% jbte, odma kod Sarajeva zastave Srbije na par kilometara, drze te gudure tu, trougao i smeju se nama za teritorije, Teritorijalno drzimo 50% BIH, vise nego sto ce oni ikad neke teritorije, a to samo RS. Vi ste nasli nekog da ismejavate o teritorijama, pa gledajuci ovo vise Srbi imaju uticaj na Sever Kosova, nego Bosnjaci na Neum.
Boli muslimane i ustase sto tek sada saznaju da i Srbi zive na moru. Evo vam karta pa gledajte: http://en.wikipedia.org/wiki/File:MontenegroEthnic2011.PNG Herceg - Novi i Trebinje pa to je isti narod, koja je razlika? Nije ceo Jadran Hrvatski , hvala Bogu pa ne moramo kod ustasa nikad vise a za vas muslimane jb(m)g snalazite se.
Prikaži sve komentare (109)