KADA HRVATSKA PRIZNA DA JE IZVRSILA AGRESIJU NA NA SUVERENU DRZAVU REPUBLIKU BOSNU I HERGEGOVINU POD VODSTVOM FRANJE TUDJMANA NA CELU HDZ:a I KMETIMA POPUT BOBANA - KADA ZA TO BUDU TRZAILI OPROSTAJ I PLATILI RATNU ODSTETU - I KADA BUDU PRSTALI MIJESATI SE U UNUTRASNJE POSLOVE SUSJEDNE DRZAVE I PRESTALI SE PONASATI KAO DA JE TO NEKA NJIHOVA KOLONIJA - ONDA MOZDA, MOZDA, mogu doci i traziti sa malim slovima dali je moguce da se pravi Peljesacki most uz nase odobrenje. TEK TADA I NE SEKUNDU PRIJE TOGA, TREBA DA SE SRAME KAKO SE PONASAJU.
Nije mi uopste jasno zasto odmah toliko "dislike" ovdje na klixu, ono sto je istina je istina i ko tvrdi drugo laze sam sebe. Odmah da razjasnim jos jednu stvar, volim, priznajem i postujem Hrvatsku i absolutnu vecina hrvata koji su dobri i posteni ljudi i mahaom vrlo korektni. Ali nevarajte se; hrvatski ultranacionalisti nisu nista bolji od cetnika i ne zele ni Bosni ni Bosnjacima muslimanske vjeroispovjest (ili kako i oni kazu Balijama) nista dobro. Postujem tudje do njihovi granica i na ono sto oni imaju pravo ali trazim takodjer isto da i oni vec jednom postuju ono sto je moje, prema tome odjebite vis ejednom od Bosne i Bosnjaka ili ce jednog dana opet bit belaja.
ako eu odluči financijski pomoći izgradnju tog nesretnog mosta, on će se izgraditi i to u vrlo kratkom roku. naravno: poštujući zakonska prava bosne i hercegovine. drugo: i takozvana srpska krajina je prkeljala nešto o agresiji hrvatske na nju. sva podrška tzv krajini u toku rata išla je preko bosne i hercegovine. (ispravi me ako griješim) zauzvrat. mi pružamo utočište vašim izbjeglicama. vjeruj mi: da je hrvatska zbilja izvršila agresiju, stvari bi stajale BITNO DRUGAČIJE ZA TEBE.
Prikaži sve komentare (109)