Ljudi znaju šta se krije u pozadini pokušaja rušenja premijera i vlade, koja ima apsolutni legalitet i legitimitet! Naprijed Turska, još jača i još stabilnija!
Ovaj Imamović je istakao značajnu podršku Turske tokom rata Bosni i Hercegovini. Fala im za svaku vrstu pomoći, ali mi smo trebali njihove avione da dolete ili da se barem brod neki usidri u Neumu ili blizu. Šta se potpisali na Berlinskom kongresu 1878.g. ? Da će KundK zaštititi Bošnjake. ŽIVJELA ARBIH!
@pipi.dugadevetka Mislim da sam jako često viđao tvoje postove, kako na fourmu Klix-a, tako i na forumu PLBiH u vezi kojih inače imam pozitivan stav. Potpisujem izrečeno u tvom komentaru, međutim ne ulazeći u simboliku mog nick-a (nije mjesto niti vrijeme), kao i ne ulazeći u katastrofalne posljedice Berlinskog kongresa održanog 13.06.1878. godine po BiH i Bošnjake (inače sam vrstan poznavaoc histoije BiH i Bošnjaka), potrebno je da znaš, da sam veliki poštovaoc veličanstvene odbrane grada Bobovca (bosansko-srpski rat 1305. godine), Vojske Bosanske (tako je naziva Kralj Dabiša u toku 14. stoljeća), doprinosa bosanskih gazija u okviru Otomanske imperije (mnogi Bošnjaci ne znaju, da je Napoleona u bitci za Egipat porazio Ahmet Džezir-Paša 1799.godine u gradu Aka!), lika i djela Huseina kapetana Gradaščevića, odnosno borbe za autonomiju BiH, koja je otpočela 29.03.1831. godine (mnogi Bošnjaci ne znaju, da se ključna bitka odigrala 04.06.1832. godine na Stupu kod Sarajeva!), .nastavak
Prikaži sve komentare (61)