Da Hrist umro nije, LICNO Nam daje uputu u Evanđelje po Mateju / Poglavlje 12:Jednom zapodjenuše s njime razgovor neki pismoznanci i farizeji: »Učitelju, htjeli bismo od tebe vidjeti znak.« 39 A on im odgovori: »Naraštaj opak i preljubnički ZNAK traži, ali mu se ZNAK neće dati doli znak Jone proroka. 40 Doista, kao što Jona bijaše u utrobi kitovoj tri dana i tri noći, tako će i Sin Čovječji biti u srcu zemlje tri dana i tri noći.
JONA bio 3 dana i 3 noci u utrobi kita, ZIV ZIV ZIV, umiro nije, uskrsavo nije, tako i Sin Covjeciji - HRIST - bio 3 dana i 3 noci u utrobi zemlje, ZIV ZIV ZIV, kad je dosao SVIJESTI, ustao i otisao kod svojih ucenika i trazio da jede jer je izgladnio bio i tecnost izgubio. Dali mu kuhane RIBE i meda u sacu da jede! Duhovi ne jedu, samo FIZICKO tijelo jede hranu! Vratimo se na pravi PUT!
JONA bio 3 dana i 3 noci u utrobi kita ZIV ZIV ZIV, tako i PRADEDA HRIST bjese u utrobi zemlje 3 dana i 3 noci ZIV ZIV ZIV, kad je dosao svijesti, otisao kod ucenika i trazio im da jede, dali mu kuhane ribe i meda u sacu! Duhovi ne jedu, samo fizicko tijelo ima potrebu za hranom! USKRSNO niti UMRO nije, do kada vitlanje sa HRISTOM! Citajte pricu o JONI!
Prikaži sve komentare (89)