Halo trojkaši!!! Jucer naskupštini manjeg entiteta vam je Dodik desetak puta negirao genocid u Srebrenici. Osim toga iznio je i on i ostali nebrojeno mnogo najgorih uvreda prema Bošnjacima kao teroristima, manje vrijednom narodu, nesposobnom, nedoraslom isl. Vas trojica prije svih morate da ga tuzite. Imate video snimak. Negiranje genocida i sve ostalo. Hocete li??? Necete, jer ste izdajnici. Tacka.
Dodik je na ovoj sjednici vise puta ponovio da u Srebrenici nije bio genocid, da je Bosnjacima dovoljno 25% teritorija drzave, da Bosnjaci nisu sposobni da prave drzavu, da su Bosnjaci podanicki narod, itd, itd…..a Zeljka Cvijanovic i Stevandic su imali dugo izlaganje o tome da medju Bosnjacima postoje islamisticke i Isilovske tetoristicke celije i slicno. E ako sad trojka jos uvijek s njima zeli biti u koaliciji onda nam je kraj blizu.
Pa i riđobradi suprug Sultanije i Sultanija sama mogu tužiti, a mogli su i prije. A, ono je samoproglašeni lider u Bošnjaka nešto pokrenuo što je propalo? Što li?
Prikaži sve komentare (77)