ko podrzava ukrajinu podrava i izrael. nema druge opcije. ako si za jedne automatski si i za druge. posto zelensky i ukraina jesu izrael u sustini. pogotovo politicki, istu diskriminajucu i fasisticko nacisticku politiku vode i jedni i drugi. sad je jedan izraelski ministar neki izjavio kad pobjedimo u ukraini pobjedicemo i u izraelu, tako lik javno izjavi. samo zatucani bosnjo uz siptare dve izmisljene kvazinacije navijaju za naciste iz ukraine i izraela od svih muslimana svijeta.
teško pitanje. Ukrajinu sam podržavao u početku jer je Rusija njih napala. Sad sam više za Rusiju jer Rusija ne ratuje sa Ukrajinom nego sa cijelom EU i Amerikom koje su kako se na kraju ispostavilo naveći kruvci za sve ratove u svijetu. Dvostruki standardi važe u svim poljima društva, Rusiji je zabranjeno učešće u Sportskim i kulturnim dešavanjima dok Izraelu nije.
To nije tačno. To je ono sto Izrael i Rusija, okupatori žele da mislimo jer odgovara njihovim imperijalističkim ciljevima. Ako si za Palestinu onda trebaš biti i za Ukrajini jer se obje nacije bore protiv okupatorskih sila. I da, ton tvog komentara kaže da si ti nacista i ruski bot
Prikaži sve komentare (56)