Da biste doveli kvalitet i jednakopravnost žena, dovedite kvalitetne i jednakopravne žene. Neće vam kvalitet donijeti bisera turković, koja je otišla kod ministra iranskog i u pola razgovora nabila maramu na glavu, u jeku borbe protiv terora iranskog režima nad ženama. Ta ista bisera je bacila prst u oko narodu i rekla da u bih radnici dobro žive i da su razmaženi, nakon emisije sjela u porpe i otišla kući. Ta ista bisera. Dok narod ne pokrene borbu, nema ovdje ničeg.
Ljidi shvatite, narod neće sda politiku, jer to je politika miloševića, čitav svjet u jednom pravcu, a iran i SDA, u drugom. Neće narod u rikverc, nećemo dozvoliti da nas sda za koju glasa svaki deseti bošnjak odvede u provaliju. Narod je rekao 700.000 glasova za osmorku-EU I NATO, A NE IRAN I AFGANISSTAN.
Nemože sanja vulić biti preokret, sanja vulić ne predstavlja neke žene ili normalne ljude, sanja vulić nije glas za žene. Sanja vulić je glas ponora. Za sanjom vulić ne galame žene i ne viču naš lider. Sanja vulić je nenormalno ljudsko biće, glupo i osakaćeno. Država je dotakla dno.
Prikaži sve komentare (61)