Neznam kakav je cova,ali izgleda da je u pravu iz svega vec vidjenog,samo znam ko neutralan u ovom slucaju da nemoze biti nikako gori od onog Covicevog ljuboguzca iz hdz 1990 Cvitanovica,ponavlja za europejcom sta god kaze i jos se napinje da bude jos gori.Smece.
Jozo je općinu Ramu opljačkao te uništio demografski i ekonomski, a na vlasti je još uvijek jer općina Rama na temelju svog akumulacijskog jezera ima najveći proračun per capita u BiH. Načelnik Rame doslovno kontrolira 90% ekonomije Rame. Gotovo svi u Rami su proračunski ovisnici. Jozo je gospodar života i smrti u općini. Nedao Bog nikome takvu situaciju u općini.
Koliko je Jozo uništio Ramu najbolje govore podaci porezne za septembar u kojem je Rama fiskalizirala svega 5,3 mil. KM prometa što je na njihovih 10k stanovnika per capita 530 KM. Ramo ima poslovne subjekte sa svega 43 mil. KM prihoda što je p.c. 4.300 KM. Npr. moja općina Grude je fiskalizirala 71,4 mil. KM prometa što je per capita 5.100 KM i ima firme s 800 mil. KM prihoda - p.c. 57.142 KM. Kako ljudi žive u Rami s tako niskom produktivnošću, pa od parazitluka na proračunu.
Prikaži sve komentare (61)