I u Njemackoj danas svi utjecajni dnevni listovi pisu da je Scholz naj gori kancelar u istoriji drzave sto automatski znaci nezadovoljni gradjani, sve je u haosu, cijene divljaju,glupa bezrezervna podrska Americi po pitanju Ukraijne koja na tome profitira bas od europljana i naravno naj bitnije je da Afd jaca kako jaca nezadovoljstvo birackog tijela...sljedeci izbori u Njemackoj? Hm.
Ma najbolje da puste Ruse da pregaze Ukrajinu, pa kad obore sigurnosni poredak Evrope, kad krenu i na neke druge države, a svaka šuša kad krene da obnavlja "historijske" granice, vidjećeš tek onda kako cijene divljaju.
Dok nas Amerika stiti od Rusa sa raketama u Poljskoj,Njemackoj,Rumuniji n@jebali smo. Doveli su bivsi istocni blok tj.Rusiju u poziciju da su skontali da i oni moraju krenuti ka zapadu sa expanzijom i doslo je do situacije da mi raspravljamo sta ce se desiti ako ispale takticku na Ukrajinu,ko ce sljedeci ispaliti i gdje,hoce li S. Koreja jednu poslat braci ili ce Izrael Iranu?Bila jednom davno emisija"Trazili ste, gledajte".
Prikaži sve komentare (193)