Potrebno je samo malo vise dobre volje za rjesenjem ideoloskih razlicitosti.SDP je velika stranka kojoj je uz NS itekako potreban NiP koja ima fantasticnih kadrova.Samo sinhronizovanim djelovanjem se moze postici cilj i odstraniti visedecenijski tumor koji razara ovu zemlju.SDP i NS treba da pokupe glasove sa asfalta dok NiP-u treba prepustiti da vrbuje prigradsko glasacko tijelo i time direktno udari na SDA.
Nemuslimani ce biti zadovoljni muslimanima samo kad se ovi okrenu od vjere. Nema tu nikakvih vise “ideoloskih” razlika. Muslimani slijede moralni kompas Islama, dok drugi slijede samo svoje strasti i prohtjeve i to zele nametnuti kao drustvenu normu. Zato oni podrzavaju lgbt jer su oni ko onaj brod ledolimac sto unistava stid i moral, koji su opet jedina barijera izmedju covjeka i ambisa.
@Artur25pooner Niko nikome ne brani da ide u dzamije niti u crkve.Ovdje je problem sto se odlazak u iste objavljuje na sva zvona.Tek kad se spozna da je vjera individualna stvar svakog vjernika a ne alat protiv drugog i drugacijeg bit ce bolje.
Prikaži sve komentare (70)