Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi znaju da cete se prodati SDAu!! 🤮🤮🤮
Samo zahvaljujući NiP stranci, vratili ste se. Potop ste doživjeli na prošlim izborima, a vjerujem da ćete isto ponovo doživjeti. Ja se nadam da će opozicija dovoljno ojačati da vas izbaci iz koalicije. Sve dok je na čelu te stranke Nikšić, nikakva promjena od vas ne može doći.
Da, napredujete, ali to nedovoljno za ozbiljnu partiju. Dok god prihvatate ublehase poput nacelnika Tanovica, samo zato sto je na nekoj funkciji, kod vas nekog ozbiljnijeg napretka nece biti.
Nalupa se i ovaj svasta.Zdravstvo u kantonu nikad gore,garancije za kredit,uzet za prugu,dala vlada fbih,vakcine nabavili drugi.Prevarili Bogica za gradonacelnika.Bez nipa ne bi bili nista.
@kurodokoljenko 100%, bravo za komentar. Tipicni hinjaverski ljigavi potez kad grizes ruku koja te podigla iz nicega. Koliko su glasova imali na proslim izborima nisu mogli ni portira postaviti a dali su im cak tri ministarstva i bruku direktorskih pozicija. Ma u ruku da ih ljube sve od reda...
Kako te bolan nije stid? Zdravstvo zbog vaseg alkosa nikad u gorem stanju. Prisvajate zasluge za prugu a zna se da bez VKS to niste mogli pomjeriti, a o 'tajnosti ugovora' ce jos biti rijeci. Dalje, da vam nije NIP-a ne biste primirisali vlasti a kamoli dobili bilo sta, a da nije istog tog Campare i sad bi bili opozicija jer je on taj koji je prelomio i donio vam vlast u KS. I na kraju vazda hinjski provlacis te famozne nazive ulica, eto ti si samo antifasista noko drugi nije. Pljuc
Rekobstrukcija pruge tajna a nabavka aviona ,raketnih sistema,vojnih transportera transparentna sa cijenama,samo to je dovoljno.Dubai Expo tajni ugovori i to je dovoljno.Tako da ste u istoj sa SDA i tunel Hranjen i ostale afere.Proslava Nove Godine 400 000 a docek s Merlinom,Colom,Joksimovicem oko 200- 250,znaci svi vi nastojite da se "ogradite i utalite" .Sretno pljackasi budjeta.
NIP ima dobar kadar al' svakog uzimaju u usta. Samo SZBiH
Malo se zauzmi Igore i da novac iz Kantona Sarajevo bude usmjeren na KK Bosnu gdje si trenirao male dječake
Potrebno je samo malo vise dobre volje za rjesenjem ideoloskih razlicitosti.SDP je velika stranka kojoj je uz NS itekako potreban NiP koja ima fantasticnih kadrova.Samo sinhronizovanim djelovanjem se moze postici cilj i odstraniti visedecenijski tumor koji razara ovu zemlju.SDP i NS treba da pokupe glasove sa asfalta dok NiP-u treba prepustiti da vrbuje prigradsko glasacko tijelo i time direktno udari na SDA.
@Artur25pooner Niko nikome ne brani da ide u dzamije niti u crkve.Ovdje je problem sto se odlazak u iste objavljuje na sva zvona.Tek kad se spozna da je vjera individualna stvar svakog vjernika a ne alat protiv drugog i drugacijeg bit ce bolje.
mislim da nip ovaj mandat treba imati premijera,prošli put su imali najviše mandata na početku,a kasnije raspadom sda se i povećalo
Necete ni sad imati vise zastupnika
hu iz ju
Dok je u SDP-u bio rahmetli Durakovic, Lazovic pa i Lagumdzija dok nije pocelo da ga prenosi to je bila prava stranka. Ko se sjeca alijans za promjene i slicno. Simpatizer sam socijal demokratije ali nije to jos onaj pravi SDP.
Jel to ona alijansa za promjene sto je izrucila tzv.Alzirsku grupu bez ikakvih dokaza,pa ljudi ni krivi ni duzni bili na robiji godinama dok se na kraju nije utvrdilo da su neduzni,a drzava BiH im i dan danas isplacuje stotine hiljada odstete.Jel ikad iko odgovarao za tu nepravdu?
SDP je odron. Imali su šansu 2 puta, i oba puta dokazali da su nula. Danas su samo satelit jednog zlikovca i harambaše koji ima lažnu diplomu difa. U koaliciji su s najvećim ološem koji je ikada postojao u BiH: Kukom iz Banovića, Fujdom iz Zenice i smradovima iz A-SDA (koje taj isti Fujdo naziva kriminalcima).
Mirsad Izetbegovic i Izetbegovic Denis u DUETU.
Pa NIP je frakcija SDA. Ne vidim koja je poveznica SDP-a sa njima, ali vlast sve ujedini. Inače dok je Nikšića i Mašića i sličnih...nikad naprijed.