Sarajevo nije bilo sto je nekad, Banja Luka i Mostar jos manje, to je istina, ali nije niti jedno mjesto u BiH i HR, jer desio se rat, demografske promjene,a konkretno, zna se ko je naredio da se prije reintegracije Sarajeva i mrtvi prekopavaju i sele. Da su ostali, mozda bi danas imali vecinu i npr. nacelnika Ilidze ili Vogosce, ovako, uzalud vam trud sviraci.
Hrvati su prezastupljeni, oni se zaposljavaju u FBiH po kvotama popisa iz 1991 , da se zaposljavaju po kvotama popisa iz 2013 pola ih ne bi bilo u institucijama, cak su sad nazalost po brojnosti i manjina u BiH...al nisu krivi ni Hrvati ni Schmit (EU fikus) za ove price vec Bosnjaci sto su pasivni pa to ne isticu
Ovo je prosto NEVEROVATNO. Samo pogledaj dugu listu loženja krezavih SDA tallibančina poganih: od 2-2 sa Atalantom u prvoj utakmici preko Sakiba Softića i Mila Đukanovića do Bajdena, Blinkena i Šmita - juče se krezavi SDA talliban ložio kao mladi majmun, a danas kmeči neutešno. Kao Srbin kažem: uspostavljanje HercegBosne je prioritet i svaki postignuti dogovor sa Hrvatima uvek da se poštuje. Ili ispuni šta si potpisao, ili umri pokušavajući. Odnos Srba i Hrvata je ključ.
Prikaži sve komentare (458)