Pa nije u redu da se glasovima Bosnjaka bira hrvatski clan predsjednistva, ali sa druge strane znamo da bi Covic i Dodik uvijek bili protiv bosnjackog predstavnika a to bi u konacnici najvjerovatnije dovelo do majorizacije najbrojnijeg naroda i mozda do novih sukoba i podjele BiH sto i jeste zajednicki cilj Srbije i Hrvatsk
Članovi predsjedništva su marginalci bez značajnijih ovlasti. Izbor Komšića za Hrvate je prilično nebitan, ali je koncept destruktivan za one koji su osmislili glupost, za FBIH, a u konačnici i cijelu BiH. "Strah" od Čovića i Dodika samo je farsa s pravim ciljem da se Hrvatima pokuša umanji udjel u političkoj vlasti. Znajući za ovlasti predsjedništva time se samo pokazalo koliki su diletanti. Kako duet Džefer i Komšo do sada već nisu uništili RS ako su uvijek protiv Dodika?
Ratovalo se da ne bude preglašavanja! Preglašavanje bošnjaka u parlamentu Bosne i Hercegovine dok je predsjednik bio Alija je dovelo do rata, a taj rat zamalo do nestanka muslimana kako je i zaprijetio Karadžić, a sada opet nastavljate istu priču! Nakon svega Hrvatska i Srbija hoće podjele, ne, Hrvati i Srbi u BiH hoće podjele!
Prikaži sve komentare (250)