Ovo je sramota nad sramotama. Kako sad graditi povjerenje i poštovanje između Hrvata i Bošnjaka kada ovakvom sirovom lopovluku svjedočimo. SDA je pokrala preko fiktivnih birača BH bloku najmanje 2 ako ne i tri mandata, a HDZ-u je pokraden jedan u izbornoj jedinici Jug. Ništa to SDA nije mogla bez ljudi u CIK-u. BiH će se raspasti zbog ovakvog lopovluka, a ne zbog nacionalizma ili separatizma.
@jotomas4 Pa gdje si prepošteni HDZ-ovac. HDZ ne ukra ni glasa. Sruši frajer najjaču firmu u Hercegovini, promijeni tok rijeke da izgradi kuću, 3 puta pokrenuta optužnica i svaki put iznenada nestane, afere HTeronet, bacanje hiljade Lijanovićevih listića. Pa Hrvati ga ne mogu očima u realnosti ali zato kad su izbori odjednom 18 hiljada od 55 hiljada glasova. Pa znači nema šanse halo...
@jotomas4 Meni je najjače koliko ste samo Klix osvojili. Svaki članak gdje se Hrvati spominju odmah stotine lajkova, komentari koji su za Bošnjake samo minuse dobiješ. Koliko vas se nakotilo na Klixu to je nevjerovatno. Ne smiješ čak ni reći nešto na ugroženu vrstu odmah te banuju. Prejadni ste. Ali realno stanje je drugačije.
Prikaži sve komentare (51)