Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je sramota nad sramotama. Kako sad graditi povjerenje i poštovanje između Hrvata i Bošnjaka kada ovakvom sirovom lopovluku svjedočimo. SDA je pokrala preko fiktivnih birača BH bloku najmanje 2 ako ne i tri mandata, a HDZ-u je pokraden jedan u izbornoj jedinici Jug. Ništa to SDA nije mogla bez ljudi u CIK-u. BiH će se raspasti zbog ovakvog lopovluka, a ne zbog nacionalizma ili separatizma.
Zeljko bakalar je komsicev mali od kuzine,a komsic je bakirov i sda vodonosa. Uvezani ko crijeva
jaro Irmi i zuljevicu dopisivani glasovi a ovaj mandat izgubljeni je od sbb-a u korist ovih komunista kakve veze ima sda ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na kraju ce kazniti nekoliko djece koji su radi 50 km rintali citav dan a nalogodavci ce naravno oprati ruke. Sanjam dan kada ce ova drzava skroz propasti...
Hoće li u zatvor likovi za koje se dokaze da su krali? Nije dovoljno samo ponovno brojanje
Pa jasno je, ili nije bio toliki broj posmatrača, ili nisu bili cijelo vrijeme tu. Takođe je jasno ko je bio tu. Onaj ko se potpisao!
Svi koji su kontrolisali brojanje na provjeru u SIPU
Sranka te prati.
Hocemo elektronsko glasanje
Moj bakalar sta ti uradi komsic i bakir .. Imaj malo obraza daj ostavku i daj spisak svih koji su sudjelovali
Gdje su sada komunjare i cetvorka koja je plakala i vristala kako je CIK pod SDA, pod Bakirom itd... sramite li se komunjare?
ponovit izbore skroz, sad bar mlstarci znaju na cemu bi bili
Jedini lijek ponovno brojanje!
Ovi glasovi su se mogli do sada 20 puta prebrojati. Pola birača nije ni izašlo na izbore a ove ublehe iz CIK-a kao da prebrojavaju glasove Tokija i Meksiko Sitija zajedno.
Za ovo za ono pro bih itd su moćni i ništa ne prepuštaju slučaju. Nije bitno kako su birači, i ovi sa fiktivnim prijavama, glasali bitni su ovi sa zelenom ✏️✏️✏️✏️✏️ olovkom
malo vam krađa, aj jos koji glas namotajte, bruke jedne, deset protiv jednog i vas cik i opet morate krasti, ma bravo.
Optužiti predsjednike i članove izbornih timova sa biračkih mjesta, istragom doći do nalogodavaca, kazniti partije oduzimanjem mandata cijele liste i ponoviti izbore ili komplet brojanjem.
Ovaj Bakalar je pravi veseljak
@Tehnicar nije on bakalar nego somina korumpirana