Putin je opasad čovjek na čelu najveće zemlje na svijetu. Uz sve to još atomska sila. A specijalnost još biološko hemisjki kokteli. I sjedi u savjetu bezbjednosti. Džaferović uopšte nije upoznat sa nadležnostima savjeta bezbjednosti. Postavlja se pitanje da li su se mogla pojasniti stajališta BiH a da se ne blamira ruski vanjski ministar. Jer zbog sitnice dobije naša država puno problema. Komšić i Hrvati neće imati konzekvenci jer Rusi znaju da on nikog ne predstavlja.
Ne njajKe Rusija je od vremena Jeljcina, koji je bio korektan, u stalnoj diplomatskoj i pravnoj agresiji na BiH pa i mjesto koje ima u vijeću UN zloupotrebljava i stalno to mjesto koristi da našteti ugledu BiH
@tajfun2018 Rujsija se nikad javno nije mješala u suverenost BiH do 3 Jula 2020. Njegov ambasador je prenio putinovu poruku da svaka promjena u BiH bez njegovog odobrenja može ugroziti sigurnost. Izetbegović napao Ambasadora a Putina nije smio spomenuti. SAD i EU su odmah napravili sastana Čović Izetbegović i ovi potpišu dogovor, promjena izbornog zakona i izbori u Mostaru. I sve se zaboravilo. Sad je došao Lovrov i svojom pojavom dao na znanje da je Rusija tu. Sad je sve kasno.
Prikaži sve komentare (86)