svaki zlocinac a pogotovu ko je dijete ubio treba da odgovara, taman da je moj caca. nema dizanja spomenika i paljenja svijeca. nismo divljaci kao chetalji i ustashe. ali uslov je da se neosporno dokaze. i onda nek truhne u zatvoru.
@RoyalStandard Pa kako ce se dokazat, kad vi oslobadjate ljude i na ocigled video snimaka, a ne nekog tamo sudjenja. Pa odi pogledaj pobijene ljude u Sredisnjoj Bosni, gdje postoje i snimci.Pa i ako se ne moze nac direktni izvrsilac, moze onaj tko je komandovao. Ali vi islamski Srbi to sprijecavcate, da se ne bi izmjenio karakter rata. Evo ti jasan slucaj Buze. Pogledaj video snimke ubijenih civila oko Srebrenice. Ako se ne mogu nac izvsioci, zna se ko je komandovao, Naser Oric.
nista ne radimo "mi". razmjer i obim zlocina se ne mogu porediti i tu sva prica prestaje. ja time sto sam rekao da je moj caca neka odgovara time sam rekao sve. p.s. hajte malo katolicki srbi, spremajte se za proslavu 9 januara sa dijelom svog naroda koji se opredjelio za pravosljavlje a casne bosnjake ne mjesajte s vama :)
Prikaži sve komentare (236)