Ova priča o tzv. "malom Šengenu je voda na mlin Srbiji. Treba njihove budalaštine s kupovinom tenkova, helikoptera, PVO sredstava i sl. sad mi da platimo kroz zatrpavanje našeg tržišta srpskom robom dok istovremeno mi nećemo moći plasirati ni kutiju cigara na tržište Srbije. Čim vidiš ko se zalaže za ovu budalaštinu jasno ti je i ko bi pokupio kajmak. Ili NATO i EU, ili ništa, kakav "mali Šengen" kakvi bakrači
@wolf07 kratko, jasno, ovo je "historijski dogovor" dva velikodržavna projekta gdje Srbija gleda na Bosnu, a Albanija na Makedoniju, dok nastoje da deeskaliraju probleme oko Kosova - tako što ih izvoze okolo, i onda negiraju suverenost i nezavisnost drugih komšijskih država tako što povlače paralelu ili stavljaju u ravan velikodržavnih "ustupaka" na Kosovu! Odjeb glupim inicijativama, eto vas tamo i bavite se sobom, nećemo učestvovat u ovome!
Potpuno si u pravu, ali si pobrkao tematike. To o čemu ti pišeš je CEFTA sporazum. 18% SDA mahale je već zatrpano srpskom i hrvatskom robom i spoljnotrgovinski deficit vam je ogroman. "Mali Šengen" je neka potpuno druga tematika i tiče se uglavnom saobraćaja.
Prikaži sve komentare (40)