Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova priča o tzv. "malom Šengenu je voda na mlin Srbiji. Treba njihove budalaštine s kupovinom tenkova, helikoptera, PVO sredstava i sl. sad mi da platimo kroz zatrpavanje našeg tržišta srpskom robom dok istovremeno mi nećemo moći plasirati ni kutiju cigara na tržište Srbije. Čim vidiš ko se zalaže za ovu budalaštinu jasno ti je i ko bi pokupio kajmak. Ili NATO i EU, ili ništa, kakav "mali Šengen" kakvi bakrači
@wolf07 kratko, jasno, ovo je "historijski dogovor" dva velikodržavna projekta gdje Srbija gleda na Bosnu, a Albanija na Makedoniju, dok nastoje da deeskaliraju probleme oko Kosova - tako što ih izvoze okolo, i onda negiraju suverenost i nezavisnost drugih komšijskih država tako što povlače paralelu ili stavljaju u ravan velikodržavnih "ustupaka" na Kosovu! Odjeb glupim inicijativama, eto vas tamo i bavite se sobom, nećemo učestvovat u ovome!
@wolf07 kakav NATI I EU saberi se paša. Ne budite naivni ljudi a mi drugog izbora nemamo nego istok
Klosarac...
@ArthurSpoonerNovi Beograd nam svima radi o glavi od kako postoji.
Nema nikakvog šengena dok se ne poštuju zakoni BiH(Zakon o odbrani)dok se Bosna vuče u Balkanski kotao sa srBskim mirođijama dok srbija hapsi Bošnjake zbog odbrane BiH dok se ne prizna agresija na Bosnu a ista pravda lažnim optužnicama.Ko pristane na taj izdajnički čin nije izdajic on je prodana duša i najgori skot.Pristajati na ponude agresora dok agresija traje je najgori čin izdaje.
Taj ulazak u veliku Srbiju koji ce se bez problema desiti jer su sve tzv pro-bosanske stranke zapravo pro-cetnicke a medju njima prva SDA. ce imati isti efekat kao entitesko glasanje koje su opet izglasali SDP, SZBIH i td. Jednom kada se udje vise izlaska nema jer ce velika Srbija imati veto na izlazak putem Dodika, Draganceta Covica i ostalih pravih cetnika.
Idi kući materi pa pravite mali Šengen.
Taj sporazum je mrtav ako Biden pobjedi. Nema nikakvih sporazuma sa srbijom, ona nije prijatelj nikome od susjeda.
Nikakve veze i nove Mini Schengen ili Srboslavije ne dolazi u obzir" Selim Bešlagić" 1992 . Niko nema prava od Bošnjaka da potpiše mini Schengen bez priznanja Gen2o3cida u Srebrenici od strane Srbije i zakonom uvede kažnjavanju onih koji negiraju
Ze,ebi mali Sengen.Lahko ga je izglasati,sad pa sad.A tesko povuci potpise(tri kloca u predsjednistvu)!
Mrš Staša, nek' ti mama pristupi Malom Šengenu...
Ne hvala. Samo u evropu. "mali šengen" je ionako većinom sastavljen od neprijateljski nastrojenih država.
@broj dva BiH neće nikad u EU !
mali *urac, da to valja nebi nas zakačilo...
Neka se Srbi i Albanci dogovaraju zajednički oko svojih velikodržavnih projekata negdje drugo, ne želimo više da se tuđe ambicije prelamaju preko Bosne! NE "MALOM ŠENGENU"!
Dok srbija hapsi Bošnjake kad joj se ćefne,dok se Vučić smiješka na dodikovo rasturanje Bosne dok nam kradu resurse (hidroelektrana na Drini) i koče put u NATO a kupuju avione i tenkove mi razgovaramo o malom šengenu,Bošnjaci dozovite se pameti.
kakve benefite, unistit cete i ovo malo sverca iz IKEAe i H&Ma
Prvo NATO,pa šengen.
‘Ebo te benefit...valjda ljepse zvuci (i “intelektualnije”) od toga da se kaze kakve i koje koristi BiH moze imati od sporazuma.